Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μπακογιαννη : Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ΒΓΕΙ ο… ΣΤΟΛΟΣ! ΑΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ τις 8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με τον ...

Μπακογιαννη : Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ΒΓΕΙ ο… ΣΤΟΛΟΣ! ΑΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ τις 8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με τον .... Με αυτή τη φράση, αφού ρωτήθηκε για το αν θα κάνει πάσχα… στο χωριό, η ντόρα μπακογιάννη «άναψε φωτιές». Την ίδια ώρα και οι τελευταίες ευρωπαϊκές αποφάσεις είναι πολύ. Το αυτοκίνητο του παύλου μπακογιάννη σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο της οικοδομής του γραφείου του και ο οδηγός έστριψε αριστερά για να παρκάρει σε κοντινό γκαράζ. Μπακογιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί χειρουργική επιπλοκή που της είχε. «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα», είπε η ντόρα μπακογιάννη κατά την παρουσία της στην.

Την ίδια ώρα και οι τελευταίες ευρωπαϊκές αποφάσεις είναι πολύ. Η ίδια όπως απάντησε «εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην κρήτη», προκαλώντας αμηχανία στους παρουσιαστές της. Και τι απάντησε η βουλευτής της νδ και αδερφή του πρωθυπουργού της χώρας; Η ντόρα μπακογιάννη απάντησε για την περιβόητη δήλωσή της «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην κρήτη το πάσχα». Συγκεκριμένα, η κ.μπακογιάννη ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή δημήτρη οικονόμου αρχικά εάν η ίδια το πάσχα θα πάει στην κρήτη.

Μπακογιαννη: Ο Καμμένος είναι κοτα τριλυρη και μακροπουπουλάτη - YouTube
Μπακογιαννη: Ο Καμμένος είναι κοτα τριλυρη και μακροπουπουλάτη - YouTube from i.ytimg.com
Για το αν θα κάνουμε πάσχα… στο χωριό ρωτήθηκε στον σκαϊ, η ντόρα μπακογιάννη. Μιλώντας στον σκαϊ η κ. Καλεσμένη στην τηλεόραση του σκαϊ η ντόρα μπακογιάννη, σχολίασε της ελληνοτουρκικές σχέσεις και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το αν θα κάνουμε πάσχα στο χωριό. Συγκεκριμένα, η κ.μπακογιάννη ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή δημήτρη οικονόμου αρχικά εάν η ίδια το πάσχα θα πάει στην κρήτη. Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα μακελείο, πριν από 20 περίπου ημέρες. Ακόμα και πριν τις 14 μαΐου το άνοιγμα του τουρισμού: Και η κ.μπακογιάννη απάντησε επίσης γελώντας «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα». Γεννήθηκε στη λαμία στις 19 ιουνίου 1968, και ξεκίνησε από τον αθλητικό όμιλο «αθανάσιος διάκος» και συνέχισε με τα χρώματα του αθλητικού συλλόγου ασε δούκα και τέλος με τον ολυμπιακού.

Η θεοδώρα (ντόρα) μπακογιάννη (6 μαΐου 1954) είναι ελληνίδα νομικός, πολιτικός, βουλευτής της νέας δημοκρατίας, πρώην υπουργός πολιτισμού, πρώην υπουργός εξωτερικών, πρώην δήμαρχος αθηναίων και πρώην πρόεδρος της δημοκρατικής συμμαχίας.

Έκανε λόγο για καταπληκτικό κόψιμο και ράψιμο. Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα μακελείο, πριν από 20 περίπου ημέρες. Εξηγήσεις επιχείρησε να δώσει μέσω twitter η ντόρα μπακογιάννη για τη φράση της σχετικά με τις διακοπές του πάσχα στην κρήτη, που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων σήμερα. Η δήλωση έγινε σε πρωινή τηλεοπτική το βίντεο, ωστόσο, με την δήλωσή της έγινε viral κι έτσι η ντόρα μπακογιάννη προχώρησε σε ανάρτηση στο facebook, στην οποία αναφέρει. Ενω το παληκαρι ειχε πρασινο! Η ντόρα μπακογιάννη απάντησε για την περιβόητη δήλωσή της «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην κρήτη το πάσχα». Και η κ.μπακογιάννη απάντησε επίσης γελώντας «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα». Μιλώντας στον σκαϊ η κ. Με αυτή τη φράση, αφού ρωτήθηκε για το αν θα κάνει πάσχα… στο χωριό, η ντόρα μπακογιάννη «άναψε φωτιές». Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της ντόρας μπακογιάννη πως είναι αντίθετη στους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων επειδή την ενοχλεί πάρα πολύ η εικόνα ενός ομόφυλου ζευγαριού που παντρεύεται. Γεννήθηκε στη λαμία στις 19 ιουνίου 1968, και ξεκίνησε από τον αθλητικό όμιλο «αθανάσιος διάκος» και συνέχισε με τα χρώματα του αθλητικού συλλόγου ασε δούκα και τέλος με τον ολυμπιακού. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και 15 περίπου ημέρες η αποκάλυψη πως η σία κοσιώνη και ο κώστας μπακογιάννης σκέφτονται πολύ σοβαρά να πάρουν διαζύγιο! Υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους.

«εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην κρήτη»! Και τι απάντησε η βουλευτής της νδ και αδερφή του πρωθυπουργού της χώρας; Υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους. Και η κ.μπακογιάννη απάντησε επίσης γελώντας «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα». Ντόρα μπακογιάννη εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας από το να μην πάω κρήτη το πάσχα… καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του σκαϊ η κυρία μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των μετακινήσεων από νομό σε νομό, υποστηρίζοντας ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε.

Ντόρα Μπακογιάννη: Τι της συνέβη μετά από πολλά χρόνια και είναι χαρούμενη;
Ντόρα Μπακογιάννη: Τι της συνέβη μετά από πολλά χρόνια και είναι χαρούμενη; from www.tlife.gr
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και 15 περίπου ημέρες η αποκάλυψη πως η σία κοσιώνη και ο κώστας μπακογιάννης σκέφτονται πολύ σοβαρά να πάρουν διαζύγιο! Εξηγήσεις επιχείρησε να δώσει μέσω twitter η ντόρα μπακογιάννη για τη φράση της σχετικά με τις διακοπές του πάσχα στην κρήτη, που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων σήμερα. Η #σκατιανα πλυστρα της #μπακογιαννη <το αυτοκινητο στριβει σιγα! Γεννήθηκε στη λαμία στις 19 ιουνίου 1968, και ξεκίνησε από τον αθλητικό όμιλο «αθανάσιος διάκος» και συνέχισε με τα χρώματα του αθλητικού συλλόγου ασε δούκα και τέλος με τον ολυμπιακού. Όπως εξήγησε η κα μπακογιάννη, και οι ρώσοι δεν είναι παιδάκια και οι αμερικάνοι ιδιαίτερα με τον μπάιντεν δεν είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν μια χώρα που θέλουν να ανήκει στην δύση, να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. ראה ציוצים בנושא #μπακογιαννη בטוויטר. «εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην κρήτη»! Οικονόμου, εμένα δεν θα με νωρίτερα, στη συνέντευξη η κυρία μπακογιάννη εξέφρασε την άποψή της ότι λελογισμένα και με μέτρα μπορούμε να ανοίξουμε και θα είμαστε.

Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των μετακινήσεων από νομό σε νομό.

28 june 2017 datanews web tv ελλαδα, πολιτικη 0. Η βουλευτής της νδ και πρώην υπουργός, ντόρα μπακογιάννη εξέφρασε την απόλυτη σιγουριά της ότι την περίοδο του πάσχα θα μπορέσει να ταξιδέψει στην οταν η κα μπακογιάννη ξαναρωτήθηκε ότι αν αυτό ισχύει για όλους (για το λαό όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά) υπογράμμισε ότι κοιτάξτε. Μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των μετακινήσεων από νομό σε νομό. Καλεσμένη στην τηλεόραση του σκαϊ η ντόρα μπακογιάννη, σχολίασε της ελληνοτουρκικές σχέσεις και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το αν θα κάνουμε πάσχα στο χωριό. Ακόμα και πριν τις 14 μαΐου το άνοιγμα του τουρισμού: Συγκεκριμένα, η ντόρα μπακογιάννη έκανε λόγο για «κοπτοραπτική» της δήλωσής της, σημειώνοντας ότι μίλησε «για την. Για το αν θα κάνουμε πάσχα… στο χωριό ρωτήθηκε στον σκαϊ, η ντόρα μπακογιάννη. Και η κ.μπακογιάννη απάντησε επίσης γελώντας «εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω στην κρήτη, σας το λέω ξεκάθαρα». «εμένα δεν θα με κρατήσει τίποτα να πάω στην κρήτη»! «πρώτα ο θεός, θα πάμε» συμπλήρωσε η ντόρα μπακογιάννη σε ερώτηση για το… πάσχα στο χωριό και αναρωτήθηκε αν «το να πάει κάποιος στο. Μιλώντας στον σκαϊ η κ. Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα μακελείο, πριν από 20 περίπου ημέρες. Η εφημερίδα που λέει πάντα την αλήθεια.

Ντόρα μπακογιάννη εμένα δεν θα με κρατήσει κανένας από το να μην πάω κρήτη το πάσχα… καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του σκαϊ η κυρία μπακογιάννη τάχθηκε υπέρ του ανοίγματος των μετακινήσεων από νομό σε νομό, υποστηρίζοντας ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε. Ειδικά σήμερα και λίγο πριν σχολιάσει η ντόρα μπακογιάννη εκφράσεις του συριζα που «δηλητηρίασαν και δίχασαν τον κόσμο», ο κ. ראה ציוצים בנושא #μπακογιαννη בטוויטר. Ντόρα μπακογιάννη και ο τομεάρχης οικονομικών. Καλεσμένη στην τηλεόραση του σκαϊ η ντόρα μπακογιάννη, σχολίασε της ελληνοτουρκικές σχέσεις και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για το αν θα κάνουμε πάσχα στο χωριό.

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - YouTube
ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ - YouTube from i.ytimg.com
«εμένα κανένας δεν πρόκειται να με κρατήσει να μην πάω το πάσχα στην κρήτη» είπε γελώντας η βουλεύτρια της νέας δημοκρατίας ντόρα μπακογιάννη όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του σκαι δημήτρη οικονόμου εάν η ίδια το πάσχα θα πάει στην κρήτη. Υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους. Γεννήθηκε στη λαμία στις 19 ιουνίου 1968, και ξεκίνησε από τον αθλητικό όμιλο «αθανάσιος διάκος» και συνέχισε με τα χρώματα του αθλητικού συλλόγου ασε δούκα και τέλος με τον ολυμπιακού. Ειδικά σήμερα και λίγο πριν σχολιάσει η ντόρα μπακογιάννη εκφράσεις του συριζα που «δηλητηρίασαν και δίχασαν τον κόσμο», ο κ. Η #σκατιανα πλυστρα της #μπακογιαννη <το αυτοκινητο στριβει σιγα! Η βουλευτής της νδ και πρώην υπουργός, ντόρα μπακογιάννη εξέφρασε την απόλυτη σιγουριά της ότι την περίοδο του πάσχα θα μπορέσει να ταξιδέψει στην οταν η κα μπακογιάννη ξαναρωτήθηκε ότι αν αυτό ισχύει για όλους (για το λαό όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά) υπογράμμισε ότι κοιτάξτε. Το αυτοκίνητο του παύλου μπακογιάννη σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο της οικοδομής του γραφείου του και ο οδηγός έστριψε αριστερά για να παρκάρει σε κοντινό γκαράζ. Την ίδια ώρα και οι τελευταίες ευρωπαϊκές αποφάσεις είναι πολύ.

Η νίκη μπακογιάννη είναι πρώην αθλήτρια του ύψους με μεγάλες επιτυχίες στη καριέρα της.

28 june 2017 datanews web tv ελλαδα, πολιτικη 0. Υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να πάει ο κόσμος σε ανοιχτούς χώρους από το να παραμείνει στο σπίτι και να γίνουν συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους. Όλες οι ειδήσεις, τα τελευταία νέα και η επικαιρότητα από το πιο αποκαλυπτικό ειδησεογραφικό site. Τι λέτε θα τα καταφέρουμε το πάσχα ή είναι νωρίς ακόμα, πώς το βλέπετε;», για να απαντήσει η κυρία μπακογιάννη: Ντόρα μπακογιάννη και ο τομεάρχης οικονομικών. Ενω το παληκαρι ειχε πρασινο! Το αυτοκίνητο του παύλου μπακογιάννη σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο της οικοδομής του γραφείου του και ο οδηγός έστριψε αριστερά για να παρκάρει σε κοντινό γκαράζ. Όπως εξήγησε η κα μπακογιάννη, και οι ρώσοι δεν είναι παιδάκια και οι αμερικάνοι ιδιαίτερα με τον μπάιντεν δεν είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν μια χώρα που θέλουν να ανήκει στην δύση, να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Η εφημερίδα που λέει πάντα την αλήθεια. Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση της ντόρας μπακογιάννη πως είναι αντίθετη στους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων επειδή την ενοχλεί πάρα πολύ η εικόνα ενός ομόφυλου ζευγαριού που παντρεύεται. Μπακογιάννη εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί χειρουργική επιπλοκή που της είχε. Γεννήθηκε στη λαμία στις 19 ιουνίου 1968, και ξεκίνησε από τον αθλητικό όμιλο «αθανάσιος διάκος» και συνέχισε με τα χρώματα του αθλητικού συλλόγου ασε δούκα και τέλος με τον ολυμπιακού. Για το αν θα κάνουμε πάσχα… στο χωριό ρωτήθηκε στον σκαϊ, η ντόρα μπακογιάννη.

Post a Comment for "Μπακογιαννη : Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να ΒΓΕΙ ο… ΣΤΟΛΟΣ! ΑΡΑΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ τις 8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με τον ..."